actueel

actueel

welzijn

vrije tijd & verenigingen

hartplus

positieve gezondheid

actueel

welzijn

vrije tijd & verenigingen

positieve gezondheid

actueel

welzijn

vrije tijd & verenigingen

positieve gezondheid

Hinkelen maar!

door | jun 5, 2024 | Slangenbeek Gezond

Krijt en hinkel mee!

Na de succesvolle actie van de Saxion studenten om een jachtseizoen voor kinderen te organiseren, komt er nu een megagave actie:

Wij zijn een groep studenten van Saxion die zich bezighoudt met positieve gezondheid in de wijk Slangenbeek. Sinds Februari zijn wij vanuit het wijkcentrum bezig met onze opdracht, in samenwerking met SlangenbeekGezond. Ons doel is om kinderen te stimuleren om meer naar buiten te gaan en in beweging te komen. Om dit te bewerkstelligen zijn wij druk bezig met het maken van een activiteitenkalender. Als eerste aanzet zijn wij bezig met het organiseren van onze eigen activiteit, met en voor kinderen.

Wat?
De activiteit die op de planning staat is het verbreken van het wereldrecord langste hinkelpad. Deze staat momenteel op 1828m. Samen met de kinderen gaan we op 12 juni vanaf 13.30 uur druk aan het tekenen om dit record te verbreken. Om bekendheid te creëren voor zowel dit wereldrecord als Slangenbeek Gezond wordt er diverse media en de gemeente benaderd om ook deel te nemen. Wij zien dit als een mooie kans om samen de wijk Slangenbeek en Positieve gezondheid op de kaart te zetten.

Deze website wordt onderhouden voor en door de bewoners van de wijk Slangenbeek.

Social

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten in Slangenbeek Hengelo. We versturen ongeveer 2x per jaar een nieuwsbrief.

© Gemeente Hengelo | website Studio Jimmy Lou